Wpis

niedziela, 05 stycznia 2014

Pasta z makreli

Smaczna, prosta i szybka w przygotowaniu. Polecam! Samo zdrowie :)

Składniki:

1 makrela wędzona

1 ogórek konserwowy

2 jajka

1/2 cebuli

1 łyzeczka musztardy

1 łyżeczka majonezu

Przygotowanie:

Makrelę obrać i podzielić na mniejsze części. Jajka ugotować na twardo, razem z pozostałymi składnikami pokroić w drobną kostkę i wymieszać z musztardą i majonezem. Przyprawić ew.pieprzem.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
trawinska88
Czas publikacji:
niedziela, 05 stycznia 2014 10:49

Polecane wpisy

Wyszukiwarka

Autorzy

Kanał informacyjny

Liczniki Akcja: Nie kradnij zdjęć! Durszlak.pl Top Blogi Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Opcje Bloxa